Evenimente

HOTEL DELFIN ** NAVODARI – PARTENER EVENIMENTE 2015

 

1. Concurs „Alege! Este dreptul tau.”, Editia a XIII-a

Data si locul desfasurarii evenimentului : 22 – 27 iunie 2015 , Complex „Tabara Navodari”

Parteneri: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, ANPC, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si S.C. Tabara Navodari S.A.

Descriere: Anul acesta, etapa finala a Concursului National are ca Tema : Dreptul consumatorilor la hrana sanatoasa.

2. Festivalul International de Interpretare “Delfinul de Aur”, Editia a XIII-a

Data si locul desfasurarii evenimentului : 1 – 5 iulie 2015 , Navodari

Parteneri: Palatul Copiilor Baia Mare in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Asociatia Delfinul de Aur, PNC Bucuresti, Consiliul Local si Primaria Navodari, Consiliul Local si Primaria Baia Mare, CJMM si S.C. „Tabara Navodari” S.A.

Descriere: Cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de muzica usoara pentru copii   ,,Delfinul de Aur” se va desfasura pe scena Teatrului de vara “Laurentiu Duta” din Tabara Navodari sau, in caz de timp nefavorabil, la Casa de Cultura “Pontus Euxinus” Navodari, în iulie 2015.

Mai multe informatii pe pagina de Facebook : Festivalul International de Interpretare „Delfinul de Aur” Navodari.

3. Festivalul – Concurs pentru amatori „Dance Art Romania Open” – Trofeul Romaniei, Editia a VI-a

Data si locul desfasurarii evenimentului : 23 – 26 iulie 2015 , Tabara Navodari

Parteneri:  “Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau” prin d-na Mihaela Balaceanu reprezentant al Consiliului International al Dansului C.I.D – UNESCO, “Federatia Romana Sportul Pentru Toti” din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, D’AOR Romania si S.C. Tabara Navodari S.A.

Descriere: Evenimentul este un Festival – Concurs cu caracter International si se adreseaza tuturor categoriilor de dansatori amatori de toate varstele din tara si din strainatate. Festivalul promoveaza cluburile / scolile de dans, unitatile de invatamant, cluburile sportive si palatele copiilor, asociatiile culturale si sportive din tara si din strainatate.

Motto-ul Festivalului: Important e sa participi si sa iti faci viata mai frumoasa prin  dans, nu sa castigi cu orice pret !” 

Mai multe informatii pe www.danceartopen.ro – Evenimente Nationale si pe pagina de Facebook : Dance Art Open – Romania

4. Cantonament Federatia Romana de Karate Tradional Kogaion – Craiova, Deva, Vatra Dornei, Cluj si Ploiesti

Data si locul desfasurarii evenimentului : 31 iulie – 06 august 2015 , Complex „Tabara Navodari”

5. Concurs National Sportiv – Turistic “Navo – Pontica”, Editia a V-a

Data si locul desfasurarii evenimentului : 15 – 22 august 2015 , Complex „Tabara Navodari”

Parteneri si Descriere: Concursul este organizat de Scoala Gimnaziala „Tudor Arghezi” din Navodari in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si va include probe de imaginatie, pescuit sportiv, de indemanare si sportive (inot, stafeta, tetratlon), dar si un concurs de ambarcatiuni cu rame, cu vele, noduri marinaresti.

Mai multe informatii pe pagina de Facebook : Navo – Pontica Navodari

6. Worldwide Dance Event „Black Sea Dance Camp”, Editia a III-a

Data si locul desfasurarii evenimentului : 17 – 24 august 2015 , Complex „Tabara Navodari”

Parteneri si Descriere: Evenimentul de mare anvergura tip tabara de dans este organizat de Revolution Dance Studio Constanta si presupune participarea unui numar mare de coreografi renumiti de nivel national si international: BUDHA STRETCH (USA); KENZO ALVARES (NETHERLAND); NISHI MYSTER (JAPAN); BEN WICHERT (GERMANY); DUC ANH TRAN (HUNGARY); ANDREY BOYKO (RUSSIA); ADNAN (GERMANY); LIL JAZZ (BRAZIL); DAHA ICE CREAM (RUSSIA); KOFIE DA VIBE (GERMANY); IRINA MILAN (ROMANIA); KENNY (ROMANIA); BOBO (ROMANIA); CYUTZ (ROMANIA); ANGY (ROMANIA); SIMONA MEREU (ROMANIA); ALIN (ROMANIA); COSMIN (ROMANIA) , etc.

Mai multe informatii pe www.bsdancecamp.ro sau pe pagina de Facebook : Black Sea Dance Camp

7. Cantonament Karate Shinto

Data si locul desfasurarii evenimentului: 24 august – 30 august, Complex „Tabara Navodari”


HOTEL DELFIN ** NAVODARI – PARTENER EVENIMENTE 2014

 

1. Festivalul International de Interpretare “Delfinul de Aur”, Editia a XII-a,

Data si locul desfasurarii evenimentului : 2 – 6 iulie 2014 , Navodari

Parteneri: Ministerul Educatiei Nationale Romania, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, Palatul copiilor Baia Mare

Descriere: Cea de-a XII-a editie a Festivalului International de muzica usoara pentru copii   ,,Delfinul de Aur” se va desfasura pe scena Teatrului de vara “Laurentiu Duta” din Tabara Navodari sau, in caz de timp nefavorabil, la Casa de Cultura “Pontus Euxinus” Navodari, în iulie 2014.

 

2. Dans Romania Open, Editia a V-a, EUROPEAN TROPHY

Data si locul desfasurarii evenimentului1 – 4 august 2014 , Navodari

Parteneri:  “Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau” prin d-na Mihaela Balaceanu reprezentant al Consiliului International al Dansului C.I.D – UNESCO, “Federatia Romana Sportul Pentru Toti” din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

Descriere: Evenimentul este un Festival – Concurs cu caracter International si se adreseaza tuturor categoriilor de dansatori amatori de toate varstele din tara si din strainatate. Festivalul promoveaza cluburile / scolile de dans, unitatile de invatamant, cluburile sportive si palatele copiilor, asociatiile culturale si sportive din tara si din strainatate. Castigatorii de pe locurile fruntase ale festivalului sunt promovati pentru a reprezenta Romania la Festivalul International de Dans – Europa 2015

Motto-ul Festivalului: Important e sa participi si sa iti faci viata mai frumoasa prin  dans, nu sa castigi cu orice pret !”

 

3. Concurs National Navo – Pontica”, Editia a IV-a,

Data si locul desfasurarii evenimentului: 16 – 22 august 2014 ,  Navodari

Parteneri: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Primaria orasului Navodari, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Scoala Militara de Maistri de Marina a Fortelor Navale ,,Amiral Ion Murgescu” Constanta, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Constanta, Palatul National al Copiilor Bucuresti si Palatul Copiilor Braila, Casa de Cultura ,,Pontus Euxinus“ Navodari, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanta,  Asociatia de parinti ,,Tudor Arghezi” Navodari, Politia si Politia Comunitara Navodari, Presa si televiziunea locala.

Descriere: Educarea comportamentului ecologic. Formarea unor deprinderi, pe termen lung, de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si sanatos, ca alternativa la consumul de droguri, alcool, tutun si combaterea violentei. Influentarea pozitiva a dezvoltarii fizice si optimizarea parametrilor functionali ai organismului prin practicarea exercitiului fizic in aer liber. Formarea/dezvoltarea culturii marinaresti. Dezvoltarea capacitatii de comunicare, relationare si a coeziunii de grup, realizarea de schimburi culturale. Dezvoltarea componentei cultural-artistice a personalitatii.

 

Hotel Delfin – Partener Evenimente 2013

  • Vacanta SWEET – invata limba engleza la mare
  • Festivalul International de Interpretare “Delfinul De Aur” (editia XI in perioada 02-07.07.2013)
  • Festivalul National de Dans “Dans Romania Open” (editia IV in perioada 27-31.07.2013) : Festivalul se adreseaza tuturor categoriilor de dansatori amatori, indiferent de varsta, din Romania si promoveaza cluburile de dans private, unitatile de invatamant din tara, asociatiile culturale si sportive.
  • Concurs National “Navo-Pontica” (editia III in perioada 19-23.08.2013) : SCOP – promovarea cunoaşterii interculturale în cadrul procesului educaţional nonformal, dezvoltarea personalităţii elevilor în ipostazele ei complexe şi formarea unei atitudini şi a unui stil de viaţă sănătos; corelarea componentelor educativ-formative într-o activitate complexă, desfăşurată în condiţii de competiţie de nivel naţional/internaţional.
  • Cantonament ”Federatia Romana De Arte Martiale de Contact” – perioada 05-11.08.2013 participanti: ”Clubul Sportiv Ciprian Sora”, “Clubul Sportiv De Kendo”, “Sport Club Municipal Bacau”.